Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses O İsmi Hedef Aldı! O İsim İbo Show'u Bastı! İbo Show'da Canlı Yayında Büyük Kavga Çıktı

İbrahim Tatlıses ve Mahmut Tuncer neden küstü? Tuncer ve Tatlıses arasındaki ilişki bir türlü düzelmek bilmiyor. Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show programında barıştıkları ortaya çıktı. Mahmut Tuncer neden küstüklerini anlatmıştı. İşte İbo Show'da yaşanan gelişmeler...

ibo-show.

İbrahim Tatlıses ve Mahmut Tuncer arasında yaşanan gelişme dikkat çekmişti.  Daha önce defalarca küsen ikili hakkında yeni bir olay yaşandı. Neden küstüklerine ilişkin bir açıklama yapmıyorlardı. İbo Show'a da katılan Mahmut Tuncer, Tatlıses ile atışmaktaydı. Mahmut Tuncer'den gelen açıklama sonrası herkes şok içerisinde kaldı.

Hastanede Ziyaretime Gelmedi!

Mahmut Tuncer, İbrahim Tatlıses'in hastane ziyaretine gelmediğinden dem vurdu. Kendisi, İbrahim Tatlıses için 15 gün hastanede beklediğini belirtti. Hal böyle olunca ikilinin neden küstüğü az çok anlaşıldı. Ancak programa katıldıktan sonra aralarının daha iyi olduğu gözlemlendi.

Programda Barıştılar!

Programda ikili arasında hiç su sızmadı. Hal böyle olunca Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show izlenme rekorları kırdı. Programın reytingleri oldukça iyiydi. Konukların popülerliğine göre de reytinglerde artış yaşanıyordu. Son zamanlarda ikili arasında herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Şimdilerde yeniden bir araya gelecekler mi göreceğiz.

Yazar: Admin
<