Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Miras Bırakacağı Veliahtını Açıkladı! İbrahim Tatlıses'in Çocukları Arasında Miras Kavgası Çıktı!

İbrahim Tatlıses'in mirasına konması beklenen bir isim ortaya çıktı. Çocuklar arasında yer alan kişinin daha önceden babası ile tartışmalı olduğu da biliniyordu. Şimdi ise bambaşka gelişmeler meydana geliyor. Çocuğu İbrahim Tatlıses'in mirasından pay almak için harekete geçti.

İbrahim Tatlıses Mirasını Bırakacağı Evladını Açıkladı! İBO'nun Evlatları Arasında Miras Kavgası

İbrahim Tatlıses'in mirası ve çocuklarına yüzde kaç şeklinde paylaştırılacağı merak edilmekte. Oldukça fazla çocuğu olan İbrahim Tatlıses, aileye bir ismin daha katılmasıyla birlikte mirasını iyice bölecek. Bu durum ailenin diğer çocukları tarafından tepki görebilir? Peki Tatlıses'in mirasına kim konacak?

Oğluyla Kavgalıydı

Ahmet Tatlı ile bir süredir kavgalı olan İbrahim Tatlıses, bu nedenle dikkatleri üzerine çekmekteydi. Beyin ameliyatı olan oğlunu dahi ziyarete gitmedi. Araları o kadar çok bozuldu ki herkes gelişmeleri şaşkınlıkla karşıladı. Son olarak yaşanan bir gelişme ise dikkat çekti.

Ahmet Tatlı Barışmak İstiyor!

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı, babasıyla barışarak mirastan pay almaya çalışabilir. Bu gelişme diğer çocukların alacağı payı da etkileyecektir. Vasiyetinde tam olarak ne yazdığı ise merak ediliyor. Eğer İbrahim Tatlıses, oğlu ile barışır ise ortaya bambaşka detaylar çıkacaktır. İbrahim Tatlıses hakkında merak edilenler gündeme gelecek ve barışıp barışmadıkları da kesinleşecek.

Yazar: Admin
<