Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Kızını Sahneye Çıkarabilmek İçin Para Teklif Etti!

İbrahim Tatlıses ve kızıyla ilgili yaşananlar şok etkisi yarattı. Gündemde yerini alan bu olayı gördüğünüzde siz de şaşıracaksınız. Elif Ada ve İbrahim Tatlıses arasında nasıl bir diyalog yaşandı? Ayşegül Yıldız da olanlara bir türlü anlam veremedi. İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar...

İbrahim Tatlıses ile Kızı Elif Ada

İbrahim Tatlıses, söylediği parçaların yanı sıra aile hayatıyla da gündeme geliyor. Kızı ile yaşadığı diyalog ise büyük ilgi çekti. Sosyal medyada defalarca paylaşılan o video trend oldu. Peki ya İbrahim Tatlıses ve kızı Elif Ada ile arasında hangi konuşma geçti? Ayşegül Yıldız ise olanları gülümseyerek takip etti.

Elif Ada'yı Sahneye Çıkarmak İstedi!

Kızı Elif Ada kendisiyle sahneye gelsin diye ona para teklif etmesi güldürdü. Küçük yaştaki kızına sahneye gelmesi durumunda 100 TL vereceğini söyledi. Ancak Elif Ada utandı ve annesinin koluna sarıldı. Gelmek istememesine rağmen babası teklifini artırdı. Daha sonra ise ortaya gülümseten anlar çıktı.

Annesi Kameraya Çekti

Öte yandan Ayşegül Yıldız da olanları kameraya çekti. Aralarında yaşanan gelişmeyle birlikte neler olacağı merak konusu haline geldi. İbrahim Tatlıses, çoğu zaman çocukları ve eski eşleri ile gündeme gelmekte. Dolayısıyla bu gelişme de dikkatle takip edildi.

Yazar: Haberci
<