Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses İsrail'de Konser Vermeye Karar Verdi Sosyal Medyada Linç Edildi!

İbrahim Tatlıses'in vereceği İsrail konseri çok konuşuluyor. Kendisiyle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları internet üzerinden tepkisini belli etse de İmparator'dan yanıt gelmedi. İsrail Tel-Aviv konseri için hazırlıklar sürüyor. Hangi parçaları seslendireceği şimdiden merak edildi.

ibrahim tatlıses israil konseri

İbrahim Tatlıses, uzun zaman sonra vereceği İsrail konseri ile adından söz ettiriyor. Ünlü ismin vereceği konser Twitter'da tepkilere neden oldu. Pek çok kişinin isyan ettiği görüldü. Ancak tepki gösterenlerin önemli bir kısmı Filistin'den ötürü tepki gösterdiğini belirtiyor. Dolayısıyla İbrahim Tatlıses'in gündemde olması şaşırtmadı.

İbrahim Tatlıses'e Linç!

Tatlıses, sosyal medyada linçe uğradı. Bu gelişme sonrasında kendisinden bir açıklama bekleniyor. Ancak söz konusu eleştirilere bir yanıt vermediği görüldü. Dolayısıyla kendisinin söz konusu eleştirileri önemsemediği düşünülmekte. İsrail konseri için pek çok dinleyici hazırlığını yaptı. Oldukça dolu bir konser olacağı düşünülüyor.

İsrailliler Heyecanlı!

İsrail Tel-Aviv'de gerçekleşecek konser için pek çok kişi heyecanla beklemekte. Yıllar sonra verilecek konserde ne gibi sürprizler yaşanacak göreceğiz. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan İbrahim Tatlıses, seslendireceği parçalarla bir kez daha efsaneleşecek.

Yazar: Haberci
<