Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses İslam Düşmanı O Ülkede Konser Verecek! İbrahim Tatlıses'e Tepkiler Çığ Gibi Gelmeye Başladı..

İbrahim Tatlıses'in konser için İslam Düşmanı İsrail'e gidecek olması gündeme bomba gibi düştü. Kendisi daha önce de İsrail'de konser vermişti. İslam Düşmanları tarafından İlgi ile karşılanan Tatlıses, 17 yıl sonra tekrardan İsrail'de konser verecek. Peki İbo'nun israil Konseri ne zaman başlayacak? İşte İbrahim Tatlıses ile ilgili merak edilen gelişme...

İbrahim Tatlıses İslam Düşmanı O Ülkede Konser Verecek! İbrahim Tatlıses'e Tepkiler Çığ Gibi Gelmeye Başladı..

İbrahim Tatlıses, son dönemde verdiği konserleri iyice artırdı. 2021 Eylül ayından bu yana pek çok yerde sahneye çıkan ünlü sanatçı, gözünü yurt dışına dikti. Yıllardır konser için gitmediği yerlere tek tek adım atıyor. Şimdi ise program sunuculuğunun yanı sıra konserlerine de ağırlık vermeye başladı. Yeni durağını duyanlar ise şok oldu.

İSLAM DÜŞMANI İSRAİL'DE KONSER VERECEK

İbrahim Tatlıses'in İslam Düşmanı İsrail'de konser vereceği bilgisi iletildi. Pek çok kişi bu gelişmelerle tatlıses'e tepki gösterdi. En son yıllar önce konser verdiği için hayranları kendisinin sahnelere dönmesini heyecanla bekliyordu. Tel Aviv kentine verdiği konsere çok sayıda dinleyici katılmıştı.

EN SON 2005'TE GİTTİ!

Konser için en son 2005'te gittiği İsrail'de coşkuyla karşılanan Tatlıses, tekrardan İsrail'e giderek geçmiş anılarını hatırlamak istiyor. Ayrıca konser macerasına kaldığı yerden devam edecek. Kendisini keyifle seyredek çok fazla sayıda dinleyicisi olduğunu da biliyor.

Yazar: Admin
<