Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Gözyaşlarına Hakim Olamadı! İbo'nun Küçük Kızı Babasına Benzerliği İle Dikkatleri Çekti!

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız'ın kızı olan Elif Ada, doğum gününün kutladı. Yeni yaş gününde ailesinin kendisine eşlik etmesi ortaya güzel görüntülerin çıkmasını sağladı. Peki o görüntülerde neler vardı? Üçlünün çektirdiği fotoğraf sosyal medyada yer aldı. Kızı Elif Ada'nın sözleri ise tekrardan duygulandırdı.

İbrahim Tatlıses ile Kızı Elif Ada

İbrahim Tatlıses'in küçük kızı olan Elif Ada, ailesi ile birlikte yeni yaş gününü kutladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta ise ailesine olan sevgisini belli etti. Annesi Ayşegül Yıldız ile babası İbrahim Tatlıses'in katıldığı doğum günü kutlamasında güzel anlar yaşandı. Paylaştıkları fotoğrafta da oldukça mutlu oldukları görüldü.

İmparator'un Küçük Kızı Olarak Biliniyor!

İmparator İbrahim Tatlıses'in küçük kızı olarak hafızalarda kalan Elif Ada, ailesinin kendisi için hazırladığı yaş günü kutlamasında yer aldı. Tatlılığı ile yine gözde isim olmayı başardı. Kendisi ailesiyle birlikte güzel pozlar verdi. Bu kutlamaya dair detaylar da sosyal medyadan paylaşıldı.

Programda İsmi Geçiyordu

Öte yandan İbo Show programında sık sık Elif Ada'nın ismi geçmekteydi. Kendisinin geçirdiği zorlu ameliyatlardan sonra eski sağlığını hatırlatan İbrahim Tatlıses, küçük kızının bunları görememesi nedeniyle üzüntü duyduğunu belirtmişti. Program esnasında duygu dolu anlar yaşanmıştı. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Dolayısıyla merak edilen doğum günü kutlaması da büyük ilgi gördü.

Yazar: Haberci
<