Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Evlenecekti Ama Ayrılık Haberiyle Sarsıldı! Ünlü Sanatçıya İhanete Uğradı

İbrahim Tatlıses ile ilgili ortaya çıkan bir detay herkesi şaşırttı. Ünlü sanatçı, sevgilisi Gülçin Karakaya ile ayrıldı mı? Evlenmeleri beklenirken ilişkileri sona erince milyonlar şok oldu. Üstelik İbrahim Tatlıses büyük bir gönderme yaparak kendisiyle ilgili isyan etti. İşte sanatçının yaptığı paylaşım...

İbrahim Tatlıses.

İbrahim Tatlıses, son zamanlarda asistan sevgilisi ile gündeme gelmekteydi. Kendisinden en az 40 yaş küçük olan Gülçin Karakaya ile birlikteliği magazin gündemindeki yerini almıştı. Peki ya ikili arasında nasıl bir gelişme yaşandı da ucu ayrılığa bağlandı? Son zamanlarda çokça konuşulan ünlü ismin bu haberden sonra artık ilişkilerinin bittiği kesinlikle anlaşılıyor.

İbrahim Tatlıses İsyan Etti!

İbrahim Tatlıses, yaşanan bu olaydan sonra adeta isyan etti. Yaptığı sosyal medya paylaşımında da tepkisini ortaya koydu. Ünlü ismin tavrını sergilediği ve hiçbir şekilde geri adım atmadığı görülüyor. Şimdi ise hakkında çeşitli ifadelere yer verildi. İkili arasındaki ayrılığın perde arkası henüz aydınlatılmış değil.

Gülçin Karakaya'ya Gönderme mi Yaptı?

Öte yandan İbrahim Tatlıses son sözünü söyledi ve yaptığı paylaşım ile önemli noktalara değindi. Gülçin Karakaya'ya gönderme yaptığı da ifade edilir. İddialar doğrultusunda ünlü ismin yaptığı paylaşım aşağıdaki gibi:

“İzmir'de ‘çekirdek bir ailem var benim’ demiştim. Ailemin içine ettiler resmen. Ben o çekirdek aileyi büyütecektim, bu saatten sonra bu yaşta kime hesap vereceğim ben?Allah'tan başka kimseye hesap vermem. Yapacağımı yapmışım şimdiye kadar herkesin yaşamı, hayatı garantide şu an. Buna kim sebep olduysa Allah da onları bildiği gibi yapsın ben onlara hakkımı helal etmiyorum”

Yazar: Admin
<