Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Eski Eşi Takipçilerini Heyecanlandırdı! Kırmızı Mayosuyla Dikkatleri Üzerine Çekti

Ayşegül Yıldız, sosyal medya paylaşımları ile dudak uçuklatıyor. Mayolu paylaşımı çok konuşulacak. İbrahim Tatlıses'in eski eşinden inanılmaz paylaşımlar geldi. İşte son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. Ünlü isim dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses'in eski eşi olan Ayşegül Yıldız, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme gelmekte. Öte yandan bu paylaşımlarla birlikte takipçilerinin de dikkatini çekiyor. Son olarak tatil yaparken görüntülenen ünlü isim, kırmızı mayosuyla adından söz ettirdi. Öte yandan bu paylaşımı büyük ilgi gördü.

Hikayesinde Paylaştı

Kırmızı mayolu görüntüsünü hikayesinde paylaşan Ayşegül Yıldız, dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda sosyal medyayı aktif olarak kullandığı görülüyor. 2011 yılında İbrahim Tatlıses ile evlenmiş ve 2013 yılında ise boşanma kararı almışlardı. Çiftin bu evlilikten Elif Ada isimli bir kız çocuğu bulunmakta.

Kaza Açıklamasıyla Gündeme Gelmişti

Öte yandan Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses'in kaza geçirmesinden sonra yaptığı açıklama ile gündeme gelmiş ve “İbrahim Bey’le az önce telefonla konuştum, çok şükür iyi. Araçta sıkıştığı yerden çıkarttılar. Kızım Elif Ada’yı Bodrum’da teyzesini bırakıp, İstanbul’a dönmüştüm. Bu kaza haberini duyunca ömrümden ömür gitti. Çok şükür kızım da arabada değilmiş” ifadesine yer vermişti.

Yazar: Admin
<