Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Bu Sefer Sert Esti Gürledi! İbrahim Tatlıses Resmen Meydan Okudu!

İbrahim Tatlıses, konser ve sahnelerine kaldığı yerden tüm hızıyla devam etmekte. Zaman zaman gündeme düşen bomba açıklamalar yapan Tatlıses, bu sefer hakkında atılan iddialara yanıt verdi. Kendisinden yaşça küçük sanatçıların önünü kapadığı iddia ediliyordu. Peki Tatlıses bu iddiaya karşın neler söyledi?

ibrahim-tatlises-e-hapis-cezasi-924521-5.

İbrahim Tatlıses, konser vermeye devam ediyor. Çeşitli otel ve restoranlarda da çıkan İbrahim Tatlıses, hayranlarına şarkı söylemeyi sürdürüyor. Başarılı performansı ile dikkat çeken usta isim, kendisine çeşitli ithamlarda bulunanlara yanıt vermeyi ihmal etmedi. Zamanında konserlerde ve sahnelerde yer alırken kendisi hakkında bazı iddialar ortaya atılmıştı. Ünlü isim yıllar sonra herkese ağzının payını verdi.

"Yenilerin Önünü Kapatıyor" Denmişti!

Kimi sanatçılar, İbrahim Tatlıses'in kendisinden küçük sanatçıların önünü kapattığını belirtmişti. Tatlıses ise bu ifadelere büyük tepki gösterdi. Hayranları bu ithamlara yanıt vermesini beklemiyordu. Ancak Tatlıses mikrofonu kaptığı gibi hakkında konuşanlara yanıt vermeyi tercih etti. Güzel bir konser gecesinin ardından söyledikleri gündem oldu.

"11 Yıldır Yoktum Neredelerdi?"

İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamada 11 yıldır piyasada olmadığını ve bu zamana kadar neden kimsenin ortaya çıkmadığını sordu. Sahneleri yıllarca boş bıraktığını belirtti ve hakkındaki iddialara karşı önemli bir yanıt verdi. Konserler vermeye devam eden ünlü sanatçının hayranlarını mest ettiği görülüyor.

Yazar: Haberci
<