Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Bir Çocugunu Daha Evlatlıktan Reddetti! Tatlıses Ailesi Resmen Dağlıyor..

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlı arasında tartışma rüzgarı esiyor. İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlı ile ilgili öyle şeyler söyledi ki duyanlar şok üstüne şok yaşadı. Tatlıses'in hareketleri kimi zaman tepki de çekiyor. Oğlunu adeta sildi ve üstüne çizik attı.

İbrahim Tatlıses Bir Çocugunu Daha Evlatlıktan Reddetti!

İbrahim Tatlıses, son zamanlarda oğlu Ahmet Tatlı ile olan gerilimle adından söz ettiriyor. İkilinin yıldızları bir türlü barışmadı. Hal böyle olunca aralarındaki iletişim de dikkat çekti. Sosyal medyadan birbirleri ile ilgili göndermeli paylaşım yaptıkları görüldü. Peki İbrahim Tatlıses neler söyledi? Yaptığı paylaşımdan sonra sosyal medya ikiliyi konuşmaya başladı.

İbrahim Tatlıses'ten Göndermeli Paylaşım!

Tatlıses, yaptığı paylaşımda tüm çocukların adını saydı ve onları bir özellikleri ile özetledi. Hal böyle olunca sıra Ahmet Tatlı'ya geldiğinde ise ne onun adını verdi ne de ondan söz etti. Böylelikle oğlunu sildiğini ima etmiş oldu. Çocuklarının kendisine yettiğini belirterek daha başka hiçbir şeye ihtiyacı olmadığının altını çizen Tatlıses, yaşanan gelişmelerle birlikte tepki üstüne tepki çekti.

Oğlunu Ziyaret Etmemişti

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in oğlunun ameliyatı sonrasında geçmiş olsun ziyaretine gelmediği biliniyor. Beyin ameliyatı olan Ahmet Tatlı, oldukça riskli bir operasyon geçirmişti. Dolayısıyla bu gelişmeyle birlikte Ahmet Tatlı'nın babasına tepki gösterdiği biliniyor.

Yazar: Admin
<