Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses 11 Yıl Sonra İlk Defa Açıkladı! İBO'dan Tüyler Ürperten Açıklama Geldi

İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Başarılı sanatçı, silahlı saldırıya uğradığı andan itibaren başına gelen bazı detaylara yer verdi. Öyle olaylar yaşadı ki duyanlar gözyaşlarına hakim olamadı. İbo Show'daki açıklamaları ilgi ile takip edildi. İbrahim Tatlıses'ten itiraf niteliğindeki açıklamalar...

İbrahim Tatlıses.

İbrahim Tatlıses, şu sıralar İbo Show programı ile gündeme geliyor. Başarılı ismin sunduğu programda yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Dolayısıyla programda anlattığı olaylar da şaşırttı. Çünkü 2011 yılından bu yana yaşanılanlar oldukça ilginçti. Aldığı tedaviler ve iyileşme süreci oldukça uzun ve meşakkatliydi. Peki ya kendisi bu konu için neler söyledi?

Umudunu Yitirmediğini Açıkladı!

İbrahim Tatlıses, umudunu hiçbir zaman yitirmediğini ve daima iyileşmek için elinden geleni yaptığını söyledi. Kendisini zorladığını ve pes etmediğini ekledi. Yaptığı açıklamada "Ben lavaboya gidemiyordum, ağzımdan sular akıyordu. O halden bu hale geldim Allah'ıma şükürler olsun. İyileşme sürecimde umudumu kaybettiğim hiç olmadı" sözlerine yer vererek kararlı duruşunu belli etti.

İzleyiciler Duygulandı

Öte yandan kendisinin 2011 yılında uğradığı silahlı saldırıdan bu yana yaşadıklarını duyan izleyiciler, gözyaşlarına hakim olamadı. Kendisinin böylesine bir durumla yüzleşmesi nedeniyle üzüntü duyduklarını belirttiler. Sosyal medyada da ünlü isim hakkında çeşitli yorumlar yapıldı. İbrahim Tatlıses'in zor şartlara rağmen ayakta durmaya devam etmesini takdir edenler vardı.

Yazar: Admin
<