Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'in Ölümden Dönen Oğlu Ahmet Tatlı İle İlgili Yeni Gelişme

İbrahim Tatlıses'in oğlu olarak bilinen Ahmet Tatlı, geçirdiği ameliyat ile gündemdeydi. Beyi ameliyatı sonrası patoloji sonuçları bekleniyordu. Kendisi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada güncel sağlığıyla ilgili konuştu. 6 saat süren operasyondan sonra sağlık durumu merak edilmekteydi.

İbrahim Tatlıses'in Oğludan Yeni Haber Var! Ahmet Tatlı'dan Üzücü Haber Geldi

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'nın geçirdiği operasyondan sonra sağlık durumu merak ediliyordu. Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren  Ahmet Tatlı, beyin ameliyatı ile gündeme gelmişti. Annesinin oğlu ile ilgili güncel sağlık durumu paylaşması sosyal medya kullanıcılarını harekete geçirdi. Pek çok kişi İbrahim Tatlıses'in de bir açıklama yapmasını bekliyordu. Ancak bu konuda kendisinden bir adım gelmedi. Kimi zaman aralarının bozuk olmasından ötürü kamuoyuna bir şey söylemediği belirtilse de iddialar kararlılığını koruyor.

Ahmet Tatlı'dan Duygulandıran Mesaj!

Ahmet Tatlı, sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaştı. Açıklama kısmına yazdıkları ile operasyonun başarılı geçtiğini belirtmiş oldu. Yeni bir hayata uyandığını ifade eden sözleri ise takipçilerini duygulandırdı.

İşte Ahmet Tatlı'nın Paylaşımı:

"ELHAMDÜLİLLAH beklediğimiz patoloji sonuçlarım temiz çıktı. Hastalığımın ilk gününden, bugüne kadar dualarımla, dualarınızla YÜCE YARADANA sığındım, Aminler ile şifayı da, selameti de O’ndan istedim. Bir kere daha anladım ki; en bahtsız insan şükürsüz ve duasız insanmış. Tedavim ve kontrollerim bir müddet daha devam edecek. Siz gönlü güzel büyüklerime, kardeşlerime ve tanıdığım, tanımadığım tüm sevenlerime tekrar teşekkür ederim, var olun…

ALLAH'A emanet olun.

Saygılar…"

Yazar: Admin
<