Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Selim'in Programının Yayın Akışı Tamamen Değişti! Hayranlarını Final mi Yapacak Korkusu Sardı!

İbrahim Selim ile Bu Gece programı artık Youtube üzerinde değil televizyon kanalında yayınlanacak. Bu haber sonrasında pek çok kişi mutlu oldu. Peki ya ünlü isim nerede sunuculuk yapacak? İbrahim Selim'in verdiği müjdeli haberle birlikte gelişmeleri aktarıyoruz. İşte yeni yayın kanalı...

ibrahim selim'in programı

İbrahim Selim'in sunmuş olduğu Youtube programı, severek takip ediliyordu ki gelen haberle birlikte herkes çok sevindi. Başarılı sunucu, emeklerinin karşılığını alıyor. Yaşanan son dakika gelişmesiyle birlikte bizleri neler bekliyor belli oldu. İbrahim Selim, artık program formatıyla birlikte hangi kanalda çıkacak?

Fox TV ile Anlaştı!

İbrahim Selim'in programı artık Fox TV'de yayınlanacak. Bu haberle birlikte herkes çok sevindi. Çünkü yıllardır Youtube üzerinde kısıtlı imkanlarla yayın yapılıyordu. Aslında o yayınlar da güzeldi fakat televizyonda izlenebilecek olması herkes için daha önemliydi.

Müjdeli Haber Verildi

İbrahim Selim'in program sunuculuğunu Fox TV ekranlarında yapılacağı gelişmesi ekranlardan paylaşıldı. Bu haber karşısında pek çok kişi mutlu oldu. Uzun zamandır ekranlarda Talk Show programı görmüyorduk. Dolayısıyla Fox TV'nin bu konuda önemli bir hamle ile ekran karşısına geleceği de tescillendi.

Yazar: Haberci
<