Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Çelikkol Dostlarını ve Hayranlarını Üzecek Haberi Duyurdu!

İbrahim Çelikkol, eşi ile olan evliliğini bitirdi. Tek celsede boşanan ikili herkesi şaşırttı. Kimse böyle bir ayrılık beklemiyordu. Yaşananlarla beraber ikilinin artık yalnız yaşayacağı gündeme bomba gibi düştü. Ali isimli çocuklarına rağmen bir süredir boşanma iddiaları ile adlarından söz ettirdikleri biliniyor.

İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol, 5 yıllık eşinden boşandı. İkilinin tek celsede boşanması dikkat çekti. Gündeme bomba gibi düşen bu haberle birlikte merak edilenler yanıt buldu. Mihre Mutlu Çelikkol ile güzel bir evlilik yaşayan ünlü oyuncu, zaman içerisinde yaşanan sorunlardan ötürü evliliğini bitirdiği düşünülüyor. İki tarafın da ortak kararı ile böyle sonlandığı belirtilmekte. Gündemde bomba etkisi yaratan haberle ilgili son dakika gelişmelerini açıklayacağız.

Hayranları Üzüldü

Öte yandan İbrahim Çelikkol'un hayranları bu boşanma haberine çok üzüldü. Bir Zamanlar Çukurova'da Hakan Gümüşoğlu karakteri ile karşımıza çıkan ünlü isim, herkesi şaşırtıyor. Şimdi ise öyle gelişmeler meydana geldi ki görenler ne diyeceğini bilemedi. Gündeme bomba gibi düşecek hamlelerle beraber yeni bir gelişme yaşandığında sizlerle paylaşacağız.

Çocukları Engel Olamadı

Öte yandan Ali isimli 2019 doğumlu bebekleri ise bu ayrılığa engel olamadı. Araya giren yakınları da çifte en azından çocuk için sabretmeleri ve hatta yeniden denemelerine ilişkin bir tavsiyede bulunduysa da başarısız oldu.

Yazar: Haberci
<