Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Çelikkol Boşandıktan Sonra Kiminle Tatile Çıktı?

İbrahim Çelikkol ile birlikte görüntülenen isim kim? Gündemde bomba etkisi yaratan bu olay hayranlarının da dikkatini çekmiş vaziyette. Birlikte tatil yaptığı isim kameralara yansıdı. Kim olduğunu öğrendiğinizde sizler de şaşıracaksınız. Daha geçtiğimiz aylarda boşanan İbrahim Çelikkol'dan dikkat çeken hamle geldi.

İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz aylarda boşanmıştı. Boşanmanın tek celsede olması dikkat çekti. Sonrasında ise ünlü oyuncunun farklı bir isimle görüntülenmesi şaşırttı. Peki ya İbrahim Çelikkol'un yeni ilişkisi mi var? Gündemde bomba etkisi yaratan bu gelişme ve dahasına değineceğiz. Dolayısıyla ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi.
 

İbrahim Çelikkol İlişkisi mi Var?

İbrahim Çelikkol, sanılanın aksine yabancı biriyle tatile çıkmadı. Uzun yıllardır dostluğu olan  Birce Akalay ile tatil yapıyor. İkilinin beraber gözükmesi şaşırtmadı. Çünkü bir süredir arkadaşlıkları var ve zaman zaman beraber hareket ediyorlar. Dolayısıyla ikili arasındaki gelişmeler dikkat çekti.

Beraber Tatil Yapıyorlar!

İki dost birlikte tatil yapmayı tercih etti. Birce Akalay havuza girip yüzmeyi tercih ederken İbrahim Çelikkol ise tişörtüyle durmayı seçti. Dolayısıyla ikilinin bir süre birlikte vakit geçirdiği görüldü. Tatil bittikten sonra ikisinin de çeşitli projeler için çekimlere hazırlanacağı düşünülüyor.

Yazar: Haberci
<