Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Çelikkol Ayrılma Kararının Perde Arkası Ortaya Çıktı! İbrahim Çelikkol Resmi Açıklama Yaptı!

Sevilen ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol yeni kararı oldukça şok etkisi sağladı. Hayranları tarafından üzüntüyle karşılaşılan haberin detayları paylaşıldı.

İbrahim Çelikkol

İlk olarak bir iddia olarak alınan kararın 2.Sayfa programında yer aldı. İbrahim Çelikkol eşinden ayrılma kararı aldı. 39 yaşındaki tecrübeli oyuncu 2019 yılında oğlu gelmişti. Kariyerinde yakın zaman içerisinde Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle birlikte daha çok hayran kitlesine ulaşmıştı.

İbrahim Çelikkol Ayrılma Kararı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Adana ili içerisinde çekimi yapıyordu. İşiyle birlikte bütün olan oyuncu eşi Mihre Mutlu ile örnek bir çift olarak gösteriliyordu. Dizinin çok tutmuş olmasıyla birlikte mutlu bir süreç yaşanıyor gözüküyordu. Ancak bir anda hayranları tarafından da şok etkisi yaratacak şekilde bir karar alındı.

İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Hatta bu durumun anlık olmadığı aylardır beri ilişkiyi düzeltmek adına girişimler sağlandığı da söyleniyor. Yaşanan bu durumla ilgili oldukça kötü durum olarak yer alıyor. Oyuncunun hayranları da bu konuda üzüntülerini belirterek hareket ediyor.

İbrahim Çelikkol yaptığı önceki açıklamalarda eşinin daima yardımcı ve destekçi olduğunu belirterek bununla ilgili cümleleri de unutulmayan an olarak yerini almıştı. Eşiyle ilgili verdiği açıklamalarda “Beni benden daha fazla düşündüğü oluyor” demişti. Bu durum olmasıyla ilgili her iki kişi için yeni bir sayfa açtığı ve farklı şekilde olacakları gözüküyor.

Yazar: Haberci
<