Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbo'nun Kızından Babası İbrahim Tatlıses'i Kriz Geçittirecek Paylaşım..

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, öyle bir olayla gündeme geldi ki kimse anlam veremedi. Öte yandan babasından da benzer şekilde tepki geldi. Gündemdeki yerini alan ünlü isme dair detayları sizlerle paylaşıyoruz. Dilan Tatlıses'in açıklamaları bomba etkisi yaratabilir..

İbrahim Tatlıses.

Dilan Çıtak Tatlıses, İbrahim Tatlıses'in kızı olarak tanınıyor. Kısa süre önce nişanlanan ve bu şekilde gündeme gelen Dilan Tatlıses, oldukça önemli bir açıklamada bulundu. Nişan kıyafetindeki bir gelişme dikkat çekti. Öte yandan İbrahim Tatlıses bu açıklamayı duyunca nasıl tepki verecek hep birlikte göreceğiz. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Levent Dörder ile hayatını birleştirmeye hazırlanan ünlü isme dair detaylar haberimizde...

Nişan Öncesi Büyük Şok!

Dilan Çıtak Tatlıses'in başına gelen bir detay, sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı. Kıyafetine köpeğinin işediği detayı gündemden eksik olmadı. Bu haberle birlikte merak edilenler ise tek tek gözler önüne serildi. Yaşanan bu talihsizlik kısa süre içerisinde aşılsa da hafızalara bir şekilde kazındı.

Evlilik Hazırlığı Devam Ediyor!

Öte yandan Alaçatı'da görüntülenen Dilan Tatlıses ile Levent Dörder'in evlilik hazırlığı sürüyor. İkilinin hem hazırlığa devam ettikleri hem de tatil yaptıkları tahmin edildi. Yakın zamanda güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Admin
<