Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hülya Avşar'ın Tüm Özel Hayatı Sanal Korsanların Elinde mi? Resmi Açıklama Hülya Avşar'dan Geldi!

Hülya Avşar, sevenlerinin yüreklerini ağızlarına getirdi. Öyle ki hesabının çalındığını duyurunca içerisinde olan fotoğrafların önemi bir anda büyüdü. Ona göre hesap içerisinde çok fazla fotoğrafı var ve hesabına erişim sağlayamıyor. Peki hesabı hacklendi mi? İşte Twitter'dan yaptığı şok açıklama...

hülya avşar

Hülya Avşar'dan gelen açıklama herkesi heyecanlandırdı. Avşar kızı, yaptığı açıklamada neler söyledi? Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. Özellikle de Hülya Avşar'ın Instagram'dan Twitter'a geçmesinin nedeni belli olunca magazin gündemi buraya kaydı. Sosyal medya bu haberi konuşur hale geldi.

Instagram Hesabına Giremiyor!

Hülya Avşar, bir süredir Instagram hesabına giremiyor. Dolayısıyla kendisinin böyle bir sorunla karşılaşması onun Twitter'a geçiş yapmasına neden oldu. Instagram'da bir sürü fotoğrafının olduğunu belirtmesi de bir yandan tebessüm ettirdi.

Hack Saldırısına mı Uğradı?

Öte yandan hesabının hack yöntemi ile ele geçirilip geçirilmediği de merak ediliyor. Şu an için hesabından herhangi bir paylaşımda bulunulmadı. Dolayısıyla tehlike altında mı yoksa yalnızca şifresini mi unuttu yakın zamanda öğreneceğiz. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "1 haftadır Instagram hesabımı kullanamıyorum. Çözmeye çalışıyoruz. Birikmiş fotolarım var, bir süre burayı Instagram niyetine kullanacağım" ifadelerini kullandı.

Yazar: Haberci
<