Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hülya Avşar'ın Kucağına Oturan Küçük İbo'dan Şok Sözler!

Hülya Avşar, bir zamanlar çok popüler olduğu vakit Küçük İbo'yu programda ağırlamış ve gündem olmuştu. O zamanlar çok küçük olan Halil İbrahim Küçük, yaşanılanları bir kez daha anlattı. Hülya Avşar'ın samimi hareketleri gündem olmuştu. İşte detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

 Küçük İbo

20 yıl önce sesindeki benzerlik nedeniyle Küçük İbo olarak adlandırılan Halil İbrahim Küçük, yaptığı açıklama ile adından söz ettirmişti. Hülya Avşar'ın da yer aldığı programda onun kucağına oturması ve küçük yaşı nedeniyle de büyük ilgi görmesi gündemden düşmüyordu. Dolayısıyla samimi anlarla birlikte merak edilenler yanıt buldu. Kendisi, yaptığı açıklamada geçmişte yayınlanan program nedeniyle hali hazırda kendisine çok soru sorulduğunu da belirtti.

Eğlenceli Anlar Yaşanmıştı

Öte yandan Küçük İbo'nun gerek sahne performansı ve gerekse küçüklük halleri çok sevilmişti. Programda yaşanan eğlenceli anlarla birlikte Hülya Avşar da o dönemin çok konuşulan bir ismi olduğu için herkesi şaşırtmıştı. Güzelliği ile dikkat çeken ünlü şarkıcı, önemli bir hamlede bulunarak Küçük İbo ile yakından ilgilenmeye başlamıştı.

Kucağı Nasıldı Diye Soruyorlar!

Halil İbrahim Küçük, yaptığı açıklamada Hülya Avşar'ın kucağı hakkında kendisine günümüzde bile soru sorulduğunu belirtiyor. O da duruma ek olarak yanıt verdiğini söylemekte. Yaptığı açıklamada 'Ben o zaman küçüktüm, programda akış öyle gerçekleşti, Ben de kucağına oturdum, o an için güzeldi diyebilirim, o yaşta Hülya Avşar'ın kucağına oturmak bir şerefti, bana hala kucağına nasıldı diye soran oluyor, ben de güzeldi cevabını veriyorum' sözlerine yer verdi.

Yazar: Haberci
<