Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hülya Avşar'ın Eski Eşi Hacizlerle Uğraşıyor! Kaya Çilingiroğlu'nun Mallarına El Konuldu!

Hülya Avşar'ın eski eşi olarak tanınan Kaya Çilingiroğlu'na haciz şoku yaşandı. Kaya Çilingiroğlu'nun mal varlıkların el konuldu. Peki ya ünlü ismin ne kadar borcu vardı? Evine gelen haciz memurları, Kaya Çilingiroğlu evde yokken bazı malları haczetti. İşte banka borcu ile gündemde olan ünlü isim...

hülya avşar

Hülya Avşar'ın eski eşi olarak magazin gündeminde yerini alan Kaya Çilingiroğlu, haciz memurları ile gündeme geldi. 180 bin TL'lik borcunu ödemediği gerekçesi ile haciz konulduğu belirtildi. Evine gelen haciz memurları ise Kaya Çilingiroğlu'nun evinden ne aldı? Kendisinin evde olmaması nedeniyle nasıl bir işlem uygulandığı merak edildi.

180 bin TL'lik Borcu Varmış!

Kaya Çilingiroğlu'nun bankaya olan borcunun 180 bin TL olduğu belirtildi. Haciz memurları evden 2 adet Rolex marka saat haczetti. Bu gelişmeden sonra ise ünlü ismin nasıl bir açıklama yapacağı merak konusuydu. Kendisi evde olmadığı için yedek anahtar ile güvenliğin yardımıyla evine girildi. Kendisi de bu konuda yardımcı oldu.

Oğluyla Tatil Fotoğrafı Paylaştı!

Öte yandan Kaya Çilingiroğlu'ndan herhangi bir açıklama gelmedi. Oğlu ile tatil fotoğrafı paylaştığı görüntüleri magazin sayfalarında yerini aldı. Hülya Avşar'ın da sessizliğini koruduğu öğrenildi. Bir zamanların sevilen çifti, evlilikleri ve aşk hayatı ile gündeme gelmişti.

Yazar: Haberci
<