Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hülya Avşar Yıllar Sonra Tekrar Evlilik Yapmayı Planlıyor! Hülya Avşar Az Önce Açıkladı!

Hülya Avşar, magazinde en popüler haber taşıyan ünlüler arasında yer alıyor. Yaptığı açıklamalarla birlikte gündem olan sanatçı en son Sevgililer Gününde yapmıştı. Sevgililer gününde eski eşi olan Kaya Çilingiroğlu’yla geçirmişti. Bu süre esnasında ise gazetecilerin sorularını yanıt verdi. Hülya Avşar’a sorulan sorular konumuzda paylaşımı sağlandı.

hülya avşar

Hülya Avşar, Tarabya gazetecilerin sorularını yanıtlayarak adeta gündemi bombaladı. 14 Şubat günü Kaya Çilinigiroğlu ile buluşmasıyla birlikte “Sevgiliniz var mı?” sorusu soruldu. "Benim o kadar çok sevgilim var ki. Gerçekten bütün gün sevgililerimle paylaşmaktan zaman nasıl geçti anlamadım. O kadar çok sevgilim var ki harem kurdum" açıklamasını yaparak ilk bombayı patlattı.

Hülya Avşar’dan Şok Edici Açıklamalar

Ayrıca hayalindeki erkek ideali olarak da yaptığı açıklamalar olarak;

" Instagram'ı olan bir sevgili istemem! Ben erkeklere Instagram'ı yakıştırmıyorum, bana göre değil, spor yapmayan insanlarda bana göre değil. Sosyal medya da vakit geçiren erkeklerde bana göre değil. Onun için o tarz biri hiç olmaz." Dedi.

 Ayrıca yaptığı açıklamalar arasında Orhan Gencebay da yer aldı. Gencebay’a edep açıklamalarına karşı "Bu tür şeylerin yapılmaması gereken tek kişi Orhan Gencebay'dır. Orhan Gencebay'ı kes, kötü niyetli hiçbir şey yapmaz yine de..." açıklamasını yaptı. Yaptığı açıklamalardan sonra ayrılan ünlü sanatçı tekrardan gündeme düşerek hareket etti. Her hafta söylediği sözlerle gündem olan Avşar, ilerleyen zamanlar içinde projelerini yürüterek medyada yoğun bir şekilde yerini alacak.

Yazar: Haberci
<