Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hülya Avşar ve Ahmet Hakan'ın Gizli Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Hülya Avşar, gazeteci yazar Ahmet Hakan'la öyle bir yerde görüntülendi ki milyonlar şaşkına döndü. Ünlü isimlerin arasındaki samimi pozlar dikkat çekti. Oldukça neşeli görüntüler verdiler. Peki Ahmet Hakan ve Hülya Avşar nerede buluştu? İkilinin fotoğraflarına dair detaylar sosyal medyada konuşuluyor...

ahmet_hakan_ile_hulya_avsar_yillar_onceki_fotograflari_ortaya_cikti_birlikte_verdikleri_o_pozlara_sosyal_medyadan_linc_yagiyor_h27533_7687c.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve ünlü sanatçılardan Hülya Avşar, öyle görüntülerle gündeme geldi ki herkes şaşırdı. Kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturan bu pozlarla ilgili çok fazla yorum yapılıyor. Özellikle de Hülya Avşar'ın samimi tavırları dikkat çekti. İkilinin bir zamanlar sevgili olup olmadığı dahi merak edilmişti. Rakı masasında görüntülendikleri andan itibaren aynı karede yer alan gazeteci yazar Soner Yalçın da dikkatleri üzerine çekti.

Hülya Avşar'la Görüntülendi

Ahmet Hakan, Hülya Avşar ile görüntülenerek milyonları şaşırttı. İkilinin arasının iyi olduğu belirtiliyor. Hülya Avşar, Ahmet Hakan için "seviyorum bu adamı" ifadesini kullanmıştı. Dolayısıyla aralarındaki dostluk uzun süredir var. Yıllar öncesinin görüntüsü de yeni yeni gündem olduğu için dikkat çekti.

040120220843526795352.jpg

Simit Lincine Uğramıştı

Ekonominin geldiği son durumla ilgili konuşan Hülya Avşar "gerekirse simit yeriz" sözünü kullanınca tepki görmüştü. Sosyal medyada lince uğramıştı ve hakkında çok fazla paylaşım yapılmıştı. Tepki çeken bu açıklamanın ardından geri adım atmadı. Bu sözlerden kısa bir süre sonra serpme lüks kahvaltı ile gözükmesi de "ironik" olarak yorumlandı.

Yazar: Admin
<