Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Hülya Avşar "Gerekirse Simit Yeriz" Demişti! Yeşim Salkım Bu Lafın Üzerine Gönderme Yaptı!

Hülya Avşar ve Yeşim Salkım arasındaki gerilim gündeme bomba gibi düştü. Peki Yeşim Salkım Avşar Kızı için neler söyledi? Hülya Avşar Cumhurbaşkanı'nın düzenlediği iftara katılınca olanlar oldu.

hülya avşar simit

Yeşim Salkım, yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Ünlü ismin söyledikleri sosyal medyada büyük yankı buldu. Daha önce Hülya Avşar'ın lüks yaşantısıyla dikkat çekip "gerekirse simit yeriz" sözünü sarf etmesi tepki çekmişti. Ünlü ismi pek çok kişi eleştirmişti. Dolayısıyla bu gelişmenin ışığında Cumhurbaşkanlığı'nın iftarına katılan Hülya Avşar, ilginç bir eleştire maruz kaldı.

Yeşim Salkım Gönderme Yaptı!

Yeşim Salkım ise Hülya Avşar'a iftarda simit olup olmadığını sordu. Sosyal medyaya bomba gibi düşen bu gelişmenin hemen ardından kullanıcılar çeşitli yorumlar yaptı. En önemlisi de simitle ilgiliydi ve Hülya Avşar'ın "gerekirse yeriz" sözünden sonra tartışma devam edecek mi merak ediliyor.

Hülya Avşar Ne Demişti?

Hülya Avşar, daha önce yaptığı açıklamada ''Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye'de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bugünler de biraz kolay atlatılacak'' sözlerine yer vermişti. Kısa süre içerisinde sosyal medyada büyük tepki gördü.

Yazar: Haberci
<