Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hülya Avşar Eski Damat Olayı Ortalığı Karıştırdı! Hakan Ural Sessiz Kalmadı!

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu, bir süre önce sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu’nu annesi ile tanıştırmıştı. Uzun süren ilişkinin evliliğe gitmesi beklenirken Çilingiroğlu’ndan şok ayrılık haberi geldi. İkilinin ilişkilerini noktaladıkları ve Kadayıfçıoğlu’nun yeni bir aşka yelken açtığı gündeme bomba gibi düştü.

hülya avşar

İkilinin aniden verdiği ayrılık kararı ile Kadayıfçıoğlu’nun kiminle aşk yaşadığı merak konusu oldu. Ortaya atılan iddialar, Hülya Avşar ve Sibel Can’ı karşı karşıya getirdi. Ünlü sanatçı Sibel Can ve eski eşi Hakan Ural’ın kızları Melisa Ural’ın Alaattin Kadayıfçıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtığı sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Kadayıfçıoğlu’nun Yeni Sevgilisi Yine Tanıdık Bir İsim!

Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile yaşadığı aşkla tanınan Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun yeni sevgilisi yine tanıdık bir isim çıktı. Kadayıfçıoğlu’nun Sibel Can ve Hakan Ural’ın kızları Melisa Ural ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Daha ayrılığın arifesinde olan Kadayıfçıoğlu, kısa süre içerisinde Ural ailesine girdi.

Hakan Ural Damadını Bağrına Bastı!

Yakın arkadaş oldukları bilinen Hülya Avşar ve Hakan Ural’ın yeni aşk iddialarından sonra aralarının bir hayli açıldığı söylenmişti. Melisa Ural’ın babası Hakan Ural, sosyal medya hesabı üzerinden müstakbel damadı ile samimi pozlar verdi. Hakan Ural’ın yaptığı paylaşımlardan sonra Kadayıfçıoğlu ve Ural çiftinin aşkları netleşmiş oldu. Hakan Ural, müstakbel damasını bağrına bastı.

Yazar: Haberci
<