Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hülya Avşar 60 Yaşından Sonra Yeni Sevgili Buldu! İşte Avşar'ın Yeni Sevgilisi..

Hülya Avşar, yeni sevgilisi ile magazin gündemine düştü. Kiminle ilişki yaşadığı merak ediliyordu. Birlikte yemek yiyen çift, güzel vakit geçirdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, kendisi için doğru erkeği tarif etti. Peki hangi açıklamalarda bulundu?

Hülya Avşar 60 Yaşından Sonra Yeni Sevgili Buldu! İşte Avşar'ın Yeni Sevgilisi..

Hülya Avşar'ın yeni sevgilisini göreler ikili arasındaki ilişkiye bayıldı. Önceki akşam birlikte yemek yerken görüntülenen ikili, basına poz verdi. Aralarının oldukça iyi olduğu görüntülendi. Hülya Avşar, bir süredir aşk hayatı ile gündeme gelmiyor. Bu nedenle büyük dikkat çekmekte. Normalde medyaya  yansıyan görüntülerle ilişkilerinden de söz ettiren Hülya Avşar, bir süredir ortalıkta gözükmüyordu. Aşk yaşadığı ismin iş insanı olduğu belirtildi. İşte ünlü ismin aşk hayatına dair detaylar...

Hülya Avşar Kiminler Birlikte?

Hülya Avşar'ın Cemal Güzelci ile birlikte olduğu öğrenildi. İş insanıyla beraber vakit geçiren Hülya Avşar, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ise Kaya Çilingiroğlu ile görüntülenmişti. Daha sonra kendisi hakkında sorulan bazı soruları yanıtladı.

6210b89ced13441560e0d428.jpg

Hayalindeki Erkeği Anlattı

Hülya Avşar, hayalindeki erkek için sosyal medyayı hiç kullanmayan biri olması gerektiğini söyledi. Vaktini sosyal medyaya harcamaması gerektiğini ve sporla ilgilenmesinin şart olduğunu ifade etti. Ünlü ismin kimi zaman esprili cevapları da dikkat çekti. Muhabirlerle diyaloğunun iyi olduğu görüldü.

Yazar: Admin
<