Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Herkes Hande Erçel'i Konuşacak! Bir Yanda Kaan Yıldırım Diğer Yanda Can Yaman!

Hande Erçel ile ilgili ortaya atılan iddia büyük ses getirdi. Can Yaman ve Kaan Yıldırım üçgeninde ünlü oyuncu hakkında neler biliyoruz? Hande Erçel, öyle bir paylaşımla gündeme geldi ki herkes şaşıracak. Güzelliği ile adeta milyonları etkiledi. Peki ya aşk çemberi daraldı mı?

can yaman hande erçel

Hande Erçel, son zamanlarda adından söz ettiriyor. İlişkisinin yanı sıra dizi projeleriyle de bunu sağlamakta. Kerem Bürsin ayrılığından sonra oldukça yoğun mesaide çalıştığı biliniyor. Çünkü kendisinin reklam çekimleri de bulunmakta. Öte yandan aşk hayatı da çalkantılı geçmekte. Çünkü Kaan Yıldırım ile ayrılacağı iddiaları ortaya atıldı.

İlişkisi Bitecek mi?

Kaan Yıldırım'ın eski sevgilisi Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerde bulunması tepki çekmişti. Bu nedenle Hande Erçel'in ilişkisine son vereceği düşünüldü. Bu gelişmenin hemen ardından neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Pek çok kişi güncel detayları merak ediyor.

Can Yaman ile Aynı Projede!

Öte yandan Hande Erçel'in Disney Plus'ta Can Yaman ile ortak bir projede yer alacağı ortaya çıktı. İkilinin dizi mi yoksa filmde mi oynayacağı merakla bekleniyor. Oyuncuyu yakın zamanda ekranlarda görebileceğiz. Son olarak paylaştığı ve Vogue için çektirilen pozları da büyük ilgi gördü. Oyuncunun güzelliği beğeni yağmuruna tutuldu.

Yazar: Haberci
<