Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hazal Kaya Sessizliğinin Nedeni Belli Oldu! Bir Süredir Ortalıkta Yoktu!

Hazal Kaya ile ilgili merak edilenler tek tek yanıt bulmakta. Özellikle de son zamanlarda ünlü oyuncuya dair bazı ifadelere yer verildiğini söylemeliyiz. Hazal Kaya'dan gelecek adım şok etkisi yarattı. Sessizliğini bozan ünlü isim, neden ortalıkta olmadığını ifade etti.

hazal kaya

Hazal Kaya, normalde sosyal medya hesabı üzerinden aktif olan bir isim. Ancak gelinen noktada kendisinin bir süredir paylaşım yapmadığı görüldü. Normalde aktif olmasına rağmen bir anda kendi kabuğuna çekilmesi şaşırttı. Ünlü isme dair çeşitli detaylar paylaşılıyor. Peki ya ünlü oyuncu bu gelişmeyi nasıl yorumladı? Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile adından söz ettirdi. İşte detaylarıyla birlikte ünlü ismin hayranlarına aktardıkları haberimizde...

Sosyal Medyadan Paylaşım Yaptı!

Hazal Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim “Nasıl açtım arayı ama. İsteyerek olmadı valla. Fiziksel olarak aşırı zorlandığım bir dönem sadece, sonra anlatırım. Psikolojik olarak kaldırabildiklerimin de ciddi bir sınırı oldu. Ayrıca 9’a 3 tansiyonla ya evde baygın yatıyorum ya da sette hayata tutunmaya çalışıyorum. Ay çok güzel şeyler geliyor neyse böyleyken böyle. İki üç haftaya toparlarım gibi. Yani umarım. Öptüm. ” açıklamasında bulundu.

Set Hayatı da Yoruyor

Öte yandan ünlü oyuncuyu set hayatının da yorduğu ifade edilmekte. Hazal Kaya'nın kendisini ifade etmesi hayranlarını sevindirdi. Bir problem olmadığı düşünülüyor. Kendisinin eskisine göre daha iyi hissetmeye başladığı da tahmin edilmekte.

Yazar: Haberci
<