Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hazal Kaya Mükremin Gezgin'i Savunurken Tepki Üstüne Tepki Çekti!

Hazal Kaya'nın Mükremin Gezgin için yaptığı paylaşım tepki çekti. Linç edilen ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde yaptığı paylaşımı da sildi. Bu gelişme sonrasında neler yaşandığı ise merak ediliyor. Öyle ki başarılı oyuncu, milyonları kandırdığı belirtilen bir fenomeni savunduğu için tepki üstüne tepki çekti.

Hazal Kaya Mükremin Gezgin

Hazal Kaya, yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği başarılı oyuncu, Mükremin Gezgin'i savunması nedeniyle tepki çekiyor. Öyle ki son zamanlarda hiç beklenmedik şekilde bir olaya imza atmasından ötürü gündemdeki yerini aldı. Peki ya Mükremin Gezgin ile ilgili neler biliyoruz? İşte Hazal Kaya'nın sonradan sildiği paylaşımı...

Mükremin Gezgin'i Savundu!

Hazal Kaya'nın Mükremin Gezgin'i savunması çok şaşırttı. Pek çok kişiyi hamile olduğuna ikna eden Mükremin Gezgin, TikTok fenomeni olarak aylar sonra doğum yaptığını belirttiği bir video paylaştı. Devlet hastanesi personeli ile anlaştığı sonradan ortaya çıktı ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Bu gelişme ile birlikte pek çok kişi sosyal medyadan fenomeni linç etti.

Hazal Kaya Neler Söyledi?

Hazal Kaya, yaptığı açıklamada "Asla anlayamıyorum bu tepkileri. Mükremin sadece 23 yaşında, zekice bulursun, bulmazsın, gülersin, gülmezsin. Bir LGBT birey olarak ona gülen 1,5 milyon insana bir erkeğin doğumunu bekletti. Böyle tahammülsüz bir yerde ona gülen insanları eğlendirmeyi başardı. Ne oldu bu kadar mevzu yaratacak? Ben bir şey mi kaçırdım? İsim verip hedef göstererek elinize ne geçiyor? Mükremin'in başına bir şey gelmesi halinde bu sorumluluğu almaya hazır mısınız?" ifadesine yer verdi.

Yazar: Haberci
<