Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Havva Öztel Kızı Aleyna Tilkiye Rakip Geliyor! Havva Öztel Albüm mü Çıkarıcak?

Aleyna Tilki'nin annesi olarak bilinen Havva Öztel, yaptığı açıklamalarla ve seslendirdiği parça ile gündeme geldi. Kızı gibi parça seslendirmesi dikkat çekti. Bergen'e Saygı albümünde yer alacak ve önemli bir parçayı yorumlayacak. Yaptığı açıklama ile kızı Aleyna Tilki'den de söz etti.

Havva Öztel

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, söylediği parçalarla dikkatleri üzerine çekti. Bergen'e Saygı albümünde yer alacağı öğrenildi. Albümün ikinci serisinde olacağı için pek çok kişi kendisinin sesini merak etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çeşitli prova çalışmaları gözler önüne serildi. Ünlü ismin sesini duyanlar çok beğendi. Aleyna Tilki'nin ses yeteneğini kimden aldığı belli oldu.

Albüm İçin Çalışıyor!

Bergen'e Saygı albümü için çalışmalarını sürdüren Havva Öztel, kızının kendisinin de parça seslendirmesini istediğine değindi. Haliyle bu teklifi kabul etti ve parça seslendirme çalışmalarına başladı. Yakın zamanda ise albümün çıkması bekleniyor. İkinci serisinde yer alacağı albüm için hazırlıklar tüm hızıyla devam etmekte.

İddialı Olduğunu Vurguladı!

Bergen'e ait parçalardan birini yorumlayan Havva Öztel, iddialı olduğunu üstüne basa basa söyledi. Öztel, “Kızım, bir Bergen şarkısı söylememi çok istiyordu. Ben de kızımı kırmayıp albüme dahil oldum. Bu konuda çok da iddialıyım, çok da güzel yorumladım” dedi.

Yazar: Haberci
<