Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hasan Can Kaya'dan Soyunma Esprisine İrem Derici'den Bomba Yanıt!

İrem Derici ve Hasan Can Kaya arasındaki diyalog dikkat çekti. Görüntülü soyunma muhabbeti o kadar uzadı ki sosyal medyadaki kullanıcılar ne diyeceğini bilemedi. Konuşanlar programındaki konuşmalar bir anda Twitter'da gündem haline geldi. İşte İrem Derici'nin verdiği yanıt...

hasan can kaya ve irem derici

Hasan Can Kaya, Konuşulanlar programında İrem Derici'nin kulaklarını çınlattı. Yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Esprili anlatımı sonrasında ünlü sanatçının sosyal medyadan yanıt vermesi gözden kaçmadı. Dolayısıyla İrem Derici'nin paylaşımı da büyük ses getirdi. Peki ya neler yaşandı? Hasan Can Kaya'nın mizahı karşısında pek çok kişi olanlara anlam veremedi.

Hasan Can Kaya'dan İrem Göndermesi!

Programda izleyicilerine “Kimi 5 saniyeliğine çıplak görmek istersiniz?” sorusunu soran Hasan Can Kaya, İrem Derici yanıtı almasıyla birlikte "İrem’i görüntülü arayayım belki soyunur” cevabını verdi. Dolayısıyla bu gelişmeyle birlikte herkes güldü. İrem Derici ise programı aktif olarak takip ettiği için sosyal medya hesabından yanıt vermeyi eksik etmedi.

İrem Derici Jet Hızında Yanıtladı!

Ünlü sanatçı İrem Derici ise yaptığı açıklamada  "Ara dene karşim" yazarak yanıt verdi. Hasan Can Kaya bu açıklamaya gülen emoji ile yanıt vermeyi tercih etti. İkilinin arasının iyi olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla sosyal medya bu diyaloğu fazlasıyla gündemde tuttu.

Yazar: Haberci
<