Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Harika Avcı'ya Emekli Maaşı Az Geldi! Harika Avcı Emekli Maaşını Kabul Etmedi!

Yeşilçam'a damgasını vuran Harika Avcı'nın sağlık durumu ve maddi sıkıntılarıyla ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Özellikle de güncel gelişmeler yerini buldu. Son zamanlarda adından söz ettiren ünlü isimle ilgili neler biliyoruz? Dernekten gelen yardım açıklaması büyük ses getirecek.

harika avcı

Yeşilçam'da dikkatleri üzerine çeken Harika Avcı, bir süredir maddi sorunlarla uğraşıyor. Sosyal medyada yer aldığı kadarıyla ünlü isme dair çeşitli ifadelere yer verildi. Özellikle de şok eden bilgiler büyük ses getirecek. Umudum Olur Musun Derneği'nin açıklamaları bir süre daha gündemde kalabilir.

Dernek Yardımını Kabul Etmemiş!

Umudum Olur Musun Derneği'nden gelen açıklamada bazı sözlere yer verildi. Dernek: "Harika Avcı, Kayışdağı civarında Ağabeyi Ahmet Önengil ile birlikte bodrum katta, çok kötü bir yerde kalıyordu. Kendisini ve abisini Bakırköy sahilde deniz gören bir binaya taşıdık. Kirasını ödeyerek dernek olarak yardımcı olduk. Ağabeyinin de sağlık sorunları var yatalak durumda. Kira sözleşmesini de onun üzerine yaptırdı. Kendisiyle de Gaye Hanım diye birisi ilgileniyordu, onunla irtibata geçiyorduk. Daha önce medyada yer aldığı gibi yurt dışında yaşayan bir hayranı kirasını karşılamadı." ifadesine yer verdi.

Oyuncunun Alkol Sorunu Olduğu Söyleniyor

Öte yandan dernekten gelen açıklamada oyuncunun alkol sorunu olduğu da belirtildi. Bunun yanı sıra kendisine 5000 TL'lik devlet destekli emekli maaşı teklif edildiğinde ise kabul etmediği belirtildi.

Yazar: Haberci
<