Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hanife Gürdal Esra Erol'a mı Katılıyor? Sosyal Medyadan TV Programına Katılacağını Açıkladı!

Hanife Gürdal, öyle bir haberle gündeme geldi ki herkes şok oldu kaldı. Ünlü isim, dikkatleri üzerine çekecek bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından dolandırıldığını ve yakında TV programında her şeyi açıklayacağını söyledi. Akıllara Esra Erol programı geldi.

esra erol

Hanife Gürdal'dan gelen açıklama herkesi şaşırttı. Öyle ki ünlü isimden gelen ifadeye göre yakın zamanda bir programa katılacağı öğrenildi. Kendisi, dolandırıldığını ifade eden bir açıklama ile karşımıza çıktı. Sosyal medya hesabı üzerinden bazı detaylar verdi. Takipçileri ise hangi programa katılacağını merak ediyor.

Hanife Gürdal Hangi Programa Katılacak?

Hanife Gürdal, Müge Anlı veya Esra Erol'un programına katılabilir. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Yine de kendisinin söylediğine göre en kısa sürede bu iş gerçekleşecek. Yakın zamanda hangi programda yer alacağını öğreneceğiz.

Dolandırıcı Aileden Söz Etti!

Öte yandan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, "Bir TV programına katılacağım. Bizi ailecek dolandıran dolandırıcı ailesinden bahsetmeye onları tüm Türkiye'ye rezil etmeye gidiyorum. Bizden haksız kazanç olarak elde ettiğiniz paralarla 35 bin liralık telefonlar alıp üstü açık son model arabalar kiralayıp gezemeyeceksiniz ve artık kimseyi dolandıramayacaksınız" açıklaması ile dikkat çekti.

Yazar: Admin
<