Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hanife Gürdal Dolandırılınca Soluğu Müge Anlı veya Esra Erol'da Alacak!

Hanife Gürdal ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fenomen gelin adayı, dolandırıldığını açıkladı. Bu nedenle Müge Anlı veya Esra Erol'a katılacağı düşünülüyor. Yaptığı açıklama ile tv programının ismini verdi mi? İşte detaylar...

Hanife Gürdal

Hanife Gürdal, dolandırılma haberi ile gündeme geldi. Ünlü isim hakkında çeşitli ifadelere yer veriliyor. Öyle ki kendisiyle ilgili ortaya çıkan detaylar şaşırttı. Dolandırıcı bir ailenin olduğu ve kendilerinden önemli miktarda para aldıklarını açıkladı. Bunun önüne geçebilmek adına ise programa katılacağını belirtti.

Hangi Programa Katılacak?

Öte yandan gelin adaylığı ile adından söz ettirmiş olan fenomen Hanife Gürdal'ın hangi programda yerini alacağı merak edilmeye başlandı. Henüz net bir açıklama yapılmadı ancak akıllara Müge Anlı ile Esra Erol geliyor. Yakın zamanda güncel detayları sizlerle paylaşacağız.

Sosyal Medyadan Açıkladı

Dolandırıldığı haberini sosyal medyadan yazdığı uzun yazı ile duyuran ünlü isim, "Bir TV programına katılacağım. Bizi ailecek dolandıran dolandırıcı ailesinden bahsetmeye onları tüm Türkiye'ye rezil etmeye gidiyorum. Bizden haksız kazanç olarak elde ettiğiniz paralarla 35 bin liralık telefonlar alıp üstü açık son model arabalar kiralayıp gezemeyeceksiniz ve artık kimseyi dolandıramayacaksınız"  ifadesine yer verdi. Güncel gelişmeler yakın zamanda ortaya çıkacaktır.

Yazar: Haberci
<