Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Hanife Gürdal Açıldıkça Açıldı! Paylaşımlarıyla Ortalığı Alev Alev Yaktı!

Evlilik programlarının vazgeçilmez ismi Hanife Gürdal'ı bu halde görenler şok oldu. Kendisi hem tesettürden çıktı hem de gece kulübüne giderek doyasıya eğlendi. Paylaştığı videoyu izleyenler ne diyeceğini bilemedi. Son zamanlarda adından söz ettiren ünlü isim hakkında merak edilenleri yanıtladık...

Hanife Gürdal

Evlilik programlarında yer alarak adından söz ettiren Hanife Gürdal, tesettürlü hali ile biliniyordu. Ancak daha sonra yaptığı evlilik ve sonrasında boşanma ile tekrardan gündeme geldi. Sonrasında ise tesettürden çıktığını duyurdu. Yaptığı paylaşımlar hali hazırda çok konuşulurken bomba gibi bir açıklama geldi. Peki ya ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Öyle şeyler yaptı ki görenler ne diyeceğini bilemedi.

Gece Kulübüne de Gitti!

Açıldıktan sonra hayatı daha hızlı yaşadığı gözlemlenen Hanife Gürdal'ın gece kulübüne gittiği ve oradan video paylaştığı görülüyor. Kendisi hakkındaki eleştirilere ise sessiz kaldı. Son zamanlarda sosyal medyaya ise ağırlık verdiği ortaya çıktı. Düzenli olarak hikaye paylaştığı ve ara sıra fotoğraflarını da profiline koyduğu görülüyor.

Takipçileri Bile Şaşırdı!

Kendisinin bu değişimine takipçileri bile şaşırdı. Haliyle yaptığı hareket sonrası adından söz ettirdi. Şu sıralar hakkında çeşitli iddialar ortaya atılsa da hiçbirine yanıt vermiyor ve yalnızca hikaye paylaşıyor. Evliliği sona erdikten sonra yaşam tarzında değişikliğe gittiği öğrenildi.

Yazar: Haberci
<