Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hande Erçel'in Yeni Dizide mi Rol Alacak? Resmi Açıklama Hande Erçel'den Geldi!

Yeni diziler yayın hayatına başlayacak. Hande Erçel ise bir yapımda başrol oynayacak. Anlaşma sağladığı dijital içerik platformunun yüzlerinden biri olmaya hazırlanıyor. Dolayısıyla yeni gelişmelerle karşınızda olacağız. Peki hangi dizide yer alacak? İşte oyuncu ile birlikte dijital içerik platformu ile anlaşan isimler...

hande erçel

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinden sonra herhangi bir yapımda gözükmedi. Dolayısıyla güzel oyuncunun bir süredir kendine vakit ayırdığı biliniyor. Şimdi ise farklı bir dijital içerik platformu ile anlaşma sağladığı yönünde bilgi verildi. Peki hangi dizide oynayacağı açıklandı mı? Merak edilen bu gelişme hakkında bilgi vereceğiz. Böylelikle oyuncu ile ilgili merak edilenler yanıt bulacak.

Hangi Dizide Katıldı?

Hande Erçel, Disney Plus bünyesinde bir dizide oynayacak. Dolayısıyla Disney Plus'ın tanıtım yüzlerinden biri olmayı tercih etti. Başarılı oyuncu gibi pek çok isim de platform ile anlaşma sağladı. Hangi diziye katıldığı bilinmiyor ancak yakın zamanda açıklanması muhtemel. Çünkü bu yaz mevsiminden itibaren pek çok yeni dizi piyasaya sürülecek. Yeni aboneler kazanılması için büyük önem teşkil ediyor.

Birçok Oyuncu Anlaşma Yaptı!

Disney Plus ile anlaşma yapan oyuncuların sayısı oldukça fazla. Yalnızca Hande Erçel değil, Engin Akyürek, Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Pınar Deniz, Eda Ece, Aslı Enver, Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan gibi isimler de platform için ekran karşısına geçecek.

Yazar: Haberci
<