Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Hande Erçel'in Herkesten Gizlediği Yeni Sevgilisi Ortaya Çıktı!

Hande Erçel ve yeni sevgilisi sosyal medyayı salladı. İkilinin daha önceden beraber tatil yaptığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise anlaşıldığı kadarıyla sevgili olduklarını ilan etmek üzereler. Aşklarını doyasıya yaşayan çift merak ediliyor. Hande Erçel, Kerem Bürsin'den sonra kiminle sevgili oldu?

hande-ercel-camdaki-kiza-mi-transfer-oluyor-unlu-oyuncu-ilk-kez-acikladi-377.

Hande Erçel, son zamanlarda yeni sevgilisi ile gündeme geliyor. Başarılı oyuncuyu henüz yeni bir yapımda göremedik fakat anlaşılan o ki magazin gündemi ile adından söz ettirmeye devam edecek. Çünkü öyle bir isimle sevgili oldu ki duyanlar şok olacak. Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile ilişki yaşadığı iddia ediliyor. İkilinin sürekli birlikte görüntülenmesi tesadüf değil.

Beraber Tatil Yaptılar!

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın beraber tatil yapması dikkat çekti. Bu gelişmeler ışığında neler yaşanacağı da merak konusu oldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ikili hakkında çeşitli detaylara yer verildi. Peki Hande Erçel ve Kaan Yıldırım'ın bu haberinden sonra resmi açıklama yapıldı mı?

Birlikte Fotoğraf Paylaşmadılar!

Öte yandan ikilinin birlikte fotoğraf paylaşmadığını biliyoruz. Dolayısıyla yaşanan bu gelişmeyle birlikte gizemlerini koruyorlar. İlişkilerini ne zaman duyururlar belli değil. En kısa sürede sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmaları bekleniyor. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Her iki oyuncunun hayranı da heyecanlı halde diyebiliriz.

Yazar: Admin
<