Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hande Erçel'in Duygusal Notu Herkesi Gözyaşına Boğdu!

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Hande Erçel, Güneşin Kızları dizisinden bu yana oyunculuğuyla çok konuşulmuştu. Güneşin Kızları dizisinde gösterdiği performans, güzel oyuncu için başarılı bir kariyerin kapılarını aralamıştı. Yakaladığı ilk çıkıştan sonra yeni projeler için teklifler alan oyuncu, daha sonra Aşk Laftan Anlamaz, Halka ve Sen Çal Kapımı gibi dizilerde rol aldı.

hande erçel

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin’le yaşadıkları aşk, gerçek bir ilişkiye dönüşünce çiftin enerjisi çok sevilmişti. Oyunculuğunun yanı sıra sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Hande Erçel, son paylaşımıyla herkesi duygulandırdı. Erçel, annesiyle olan fotoğrafını duvarına ekleyerek altına duygusal bir not düştü.

Güzel Oyuncu Annesinin Ölüm Yıldönümünü Unutmadı

Oyunculuk kariyerinde zorlu basamakları bir bir çıkan Hande Erçel, yakın zaman önce annesini acı kaybıyla derinden yaralanmıştı. Annesinin ölüm yıl dönümünde güzel oyuncudan duygusal bir paylaşım geldi. 2019 yılında kanser tedavisi gören annesinin vefatıyla yıkılan oyuncu, annesinin ölüm yıldönümünü de unutmadı.

Hande Erçel: ‘’Çok Özledim Annecim’’

Annesiyle birlikte çekildikleri bir fotoğrafı İnstagram hesabı üzerinden paylaşan güzel oyuncu, paylaşımın altına duygusal bir not düştü. Erçel, ‘’Bir kelebek boynumu öptü. Çok özledim annecim.’’ yazarak sevenlerini hüzne boğdu. Ünlü oyuncunun bu paylaşımının altına başta ailesi ve dostları olmak üzere binlerce kişiden yorum ve beğeni yağdı.

Yazar: Haberci
<