Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Hande Erçel'den Olay Pozlar! İtalya'dan Döndü ve O Kişiyle Resimlerini Paylaştı! Kerem Bürsin Küplere Bindi!

Hande Erçel, yaptığı paylaşım ile adından söz ettirdi. Ünlü isim, İtalya'dan döner dönmez kiminle birlikte fotoğraf paylaştı? Bu gelişme karşısında adeta şok olacaksınız. İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisi ile yurt dışında konuşulmaya devam ediyor.

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım

Hande Erçel, İtalya'ya gitmişti ve orada çeşitli markalarla görüşme sağladığı belirtildi. Ünlü ismin reklam anlaşmaları için gittiği belirtilse de dizi için olduğunu söyleyenlerin sayısı da oldukça fazla. Bazı kaynaklar İtalya'da dizi çekebileceğini dahi belirtiyor. Dolayısıyla ünlü ismin bu konuda açıklama yapması daha doğru olacaktır. Üstelik bu gelişmelerin yanı sıra İtalya'dan döner dönmez kiminle fotoğraf paylaşımı yaptı? Gündeme bomba gibi düşen bu haberle birlikte Hande Erçel'in milyonlarca takipçisi de şok oldu.

Sen Çal Kapımı Etkisi Sürüyor!

Sen Çal Kapımı dizisindeki başrolü nedeniyle büyük ilgi görmeye devam eden Hande Erçel, İtalya'daki hayranları ile de görüşmeyi ihmal etmedi. Ünlü isim, dizinin İtalya'da yayınlanması nedeniyle orada daha fazla ilgi gördüğünün farkında.

Kardeşiyle Paylaşım Yaptı!

Hande Erçel, son zamanlarda çeşitli aşk dedikoduları ile gündeme gelse de şimdilerde kardeşi ile vakit geçiriyor. Gamze Erçel ile paylaştığı fotoğraf ise büyük ilgi gördü. Milyonlarca takipçi bu paylaşımı izledi. Hakkında çeşitli gelişmeler ortaya çıkan oyuncunun sessizliğini koruması ise dikkat çekti.

Yazar: Haberci
<