Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım ile Aşk mı Yaşıyor Yoksa Yeni Bir Proje İçin Gündem Olmaya mı Çalışıyor? Sosyal Medya Merakla Bekliyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde tanıştığı rol arkadaşı Kerem Bursin ile aşk yaşayan Hande Erçel kısa süre önce ünlü oyuncu ile yollarını ayırdı. Bunun ardından Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile birlikte Londra’da kameralara yansıdı. İkilinin aşk yaşadığına dair dedikodular gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları...

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım

En son Kerem Bursin ile aşk yaşayan Hande Erçel kısa süre önce ünlü oyuncudan ayrılma kararı aldı. Bunun ardından Hande Erçel’in ismi Kaan Yıldırım ile anılmaya başlandı. İkili Emirgan’daki bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenirken görüntülendi.

Hande Erçel’in Yeni Aşkı!

Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığını dair iddialara cevap vermeyen yetenekli oyuncu Hande Erçel Londra sokaklarında görüntülendi. Kısa süre önce Sen Çal Kapımı isimli dizide tanıştır rol arkadaşı Kerem Bursin ile aşk yaşayan Hande Erçel’in bu defa ismi Kaan Yıldırım ile birlikte anılıyor. Ünlü oyuncu Hande Erçel her ne kadar bu iddialara cevap vermese de ikilinin Londra sokaklarında görüntülenmesi aşklarını doğruladı. Bu görüntülerin ardından Hande Erçel ve Kaan Yıldırım’ın vereceği tepki de merak söz konusu oldu.

Hande Erçel dışında Kerem Bursin’in de yeni bir aşka yelken açtığı söyleniyor. Ünlü oyuncu Kerem Bursin’in bu defa yabancı dizi ile aşk yaşadığı iddia edildi. Bu iddialara yetenekli oyuncu Kerem Bursin den de net bir açıklama gelmedi.

Yazar: Haberci
<