Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hamdi Altan'ın Kızı Zeynep Alkan'ın İç Çamaşırını Göstermesi Tüm Tepkileri Topladı!

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'dan gelen iç çamaşırı hamlesi büyük ses getirdi. Öyle ki güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Programda iç çamaşırını göstermesi şaşırttı. Şimdi ise kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. İşte sosyal medyanın çok konuştuğu o görüntüler...

zeynep alkan

Zeynep Alkan, katıldığı Youtube programı ile herkesi şaşırttı. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Zeynep Alkan hakkında merak edilenler yanıt buldu. Ünl isim, sosyal medya hesabı üzerinden düzenli olarak paylaşım yapıyor. Takipçi sayısı da her geçen gün artmakta. Öte yandan katıldığı programda çeşitli ifadelere yer verildi.

Doğruluk Cesaretlik Oynadı!

Zeynep Alkan, doğruluk cesaretlik oyununun oynandığı programda cesaretliği seçti. İç çamaşırını gösteren ünlü isim, herkesi şaşkına çevirdi. Soru cevaplama hakkı varken böyle bir şey yapması şaşırttı. Öyle ki gündemdeki yerini de aldı. Youtube'da yayınlanan programda böyle bir hamle yapması çok konuşulacak.

zeynep-alkan-ic-camasiri.jpg

Hamdi Alkan Bir Şey Dedi mi?

Öte yandan Zeynep Alkan'ın babası Hamdi Alkan'dan bir açıklama geldi mi merak ediliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylara bakacak olursak gündemde bizleri nelerin beklediği yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ünlü isim elbette kızının hareketleri için özel bir açıklamada bulunmadı.

Yazar: Haberci
<