Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hamdi Alkan ve Eşi Selen Görgüzel'den Üzücü Haber Geldi! Resmi Açıklama Hamdi Alkan'dan Geldi!

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in boşandığı haberi geldi. Tek celsede ve birbirlerinden bir şey talep etmeden anlaşmalı şekilde boşandılar. Hal böyle olunca ikilinin arası neden bozuldu ve ilişkileri bitti merak edildi. İkiliden birinin farklı biriyle birliktelik yaşadığı haberleri doğru mu?

Hamdi Alkan ve Eşi Selen Görgüzel

Yönetmen Hamdi Alkan ile şarkıcı Selen Görgüzel, uzun süredir birlikteydi. 2014 yılında hayatlarını birleştire ikili, bir anda boşanma kararı aldı. Daha önce magazin basınına çok fazla yansımayan ikili, aldıkları karar sonrasında hayranlarını da şaşırttı. Kendisini takip edenler ve destekleyenler bu duruma anlam veremedi. 8 yıllık evliliklerinin tek celsede sona ermesi karşısında takipçilerin şaşırdığı belirtiliyor.

Talepsiz Boşandılar

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in birbirlerinden bir şey talep etmeden boşanmaları dikkat çekti. İkilinin neden ayrıldıklarına dair herhangi bir açıklama yapmaması da dikkat çekti. Sessiz sedasız ayrılmaları nedeniyle magazin basınında çok fazla yer kaplamadılar. Ancak yine de yönetmenin Hamdi Alkan olması magazinde adından söz ettirmesi için fazlasıyla yeterli bir sebepti.

Başkası mı Var?

Öte yandan ayrılmalarındaki nedenin ikiliden birinin farklı biriyle ilişki yaşama ihtimali üzerine duruldu. Fakat konuya ilişkin böyle bir açıklama gelmedi. Üstelik iddialar arasında da yer almadı. Çünkü iddia olabilecek herhangi bir söylem de yoktu.

Yazar: Haberci
<