Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hamdi Alkan Eski Eşinden Dans Şov! Selen Görgüzel'i Kimse Böyle Görmedi!

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in boşanmasından sonra şaşırtıcı gelişmeler meydana geliyor. Selen Görgüzel'in yaptığı dans dikkat çekti. İç çamaşırsız dansı ile tüm ilgiyi üzerinde topladı. Bu anlara kameralara saniye saniye yansıdı. İşte detaylarıyla birlikte çeşitli ifadeler...

Hamdi Alkan ve Eşi Selen Görgüzel

Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda Hamdi Alkan ile olan evliliğini bitirmişti. Bu ayrılıktan sonra sosyal medya paylaşımları artan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Son olarak yaptığı iç çamaşırsız dans ile de adından söz ettiriyor. Kendisiyle ilgili neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yazımızda yerini alacak.

Dans Ederken Kasığı Gözüktü

Öte yandan Selen Görgüzel'in dans ederken kasığının gözükmesi dikkat çekti. Kendisinin tüm olanlara rağmen dans etmeyi sürdürdüğünü görüyoruz. Tüm bu gelişmeler ışığında bizleri başka nelerin beklediği ise yanıt buluyor. Özellikle de güncel gelişmelerle adından söz ettirdiği görüldü. Hamdi Alkan ile mutlu bir evliliği varken bir anda ayrılması şaşırtmıştı.

Hamdi Alkan'dan Neden Boşandı?

Selen Görgüzel ile Hamdi Alkan'ın boşanma nedeni uzun süre konuşuldu. Öte yandan güncel gelişmelerle birlikte bu sorunun yanıtı bir süredir verilmiyor. Tarafların sosyal medya açıklamasında bunlara değinilmedi. Şimdi ise gelinen noktada Selen Görgüzel'in dansı sosyal medyaya damgasını vurmaya devam etti.

Yazar: Haberci
<