Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hakan Ural'dan Canlı Yayında Skandal İfadeler

Hakan Ural, canlı yayında öyle şeyler söyledi ki izleyiciler bile kendisine hak verdi. Neler Oluyor Hayatta programında sarf ettiği sözler sonrasında bazı gelişmeler meydana geldi. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken ünlü ismin yaptığı açıklamalara dair gelişmeleri aktarıyoruz...

Hakan Ural

Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programındaki sunuculuğu ile gündeme geliyor. Başarılı ismin canlı yayında söylediği sözler gündem oldu. Pek çok kişi kendisinden bu gelişmeyi beklemiyordu. Yaptığı açıklamalar sonrasında kendisine hak veren kişi sayısı oldukça fazlaydı. Son zamanlarda sosyal medyada devlete karşı kötü sözler sarf eden ve anlamsız eleştirilerde bulunan kişilere yüklendi. Onların yaptıklarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medyaya bomba gibi düşen bu gelişme ile birlikte izleyicileri başka neler bekliyor?

Devlete Suç Atanlara Sinirlendi!

En ufak olayda bile devlete suç atarak sosyal medyada çeşitli paylaşım yapanlara sinirlenen Hakan Ural, tepkisini en sert şekilde gösterdi. Yaptığı açıklamada ''Deprem oluyor memleketin suçu var, sel oluyor devletin suçu var, devamlı bir memleketini aşağılama var ama bunların yanın da gerçekler de var. Belli bir kitle var, iki yakanız bir araya gelmesin diye sözde tüm mağduriyetlerinizi satın alıp onları savunuyorum adı altında devletine ve milletine düşmanlar, bir tane iyi bir şey dediklerini duydunuz mu? Nefret, kin, asparagas bunlar bitmeyecek, milletine düşman bir hain ordusu, halkla bir alakaları yok, durmadan sosyal medyadan milletine kin kusuyorlar'' sözlerine değindi.

İzleyiciler Hak Verdi!

Öte yandan izleyicilerin Hakan Ural'a hak verdiği belirtiliyor. Sosyal medyayı kasıp kavuran bu olaylar hakkında son dakika gelişmesi olarak Hakan Ural'ın yorum yapması ise dikkat çekti.

Yazar: Haberci
<