Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hakan Ural'a Üzücü Haber Verildi! Canlı Yayında Vefat Haberi Aldı!

Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programında sunuculuk yapıyor. Başarılı isim, sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki herkes şaşırdı. Çünkü kimse canlı yayında böyle bir vefat haberi alacağını beklemiyordu. Peki hayatını kaybeden kişi kim?

Hakan Ural

Hakan Ural, yaptığı açıklama ile hayranlarını da üzdü. Pek çok kişi bu gelişmelerin yaşanacağını tahmin etmiyordu. Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu ve yorumcusu olan ünlü isim, sosyal medya hesabından önemli bir paylaşımda bulundu. Sonrasında is dikkatler Hakan Ural'a çevrildi. Oldukça üzgün olduğu anlaşılan Ural, açıklamasında neler söyledi?

Hakan Ural'dan Vefat Açıklaması

Hakan Ural, dayısını kaybettiğini açıkladı. Üstelik vefat haberini yayın esnasında öğrendi. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte kendisinin ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyoruz. Dayısının cenazesine ilişkin bilgi verilmezken, neden vefat ettiği sorusu da yanıtlanmadı. Ancak sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı.

Dayısıyla Olan Fotoğrafını Paylaştı!

Hakan Ural, dayısı ile olan fotoğrafını paylaşarak acı haberi verdi. Üstelik fotoğrafın üzerine yazdığı ''Bugün yayın esnasında dayımın vefat haberini aldım. Maalesef mekanı cennet olsun Cahit Çubukçu'' yazısı da dikkat çekti. Kendisi hakkında merak edilenler yakında yanıt bulacak gibi gözüküyor.

Yazar: Haberci
<