Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Hakan Ural, Devlet Bahçeli Hakkında Söyledikleri Merak Uyandırdı!

Hakan Ural, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Yaptığı görüşmeye dair detaylar veren ünlü isim, herkesi şaşırttı. Peki ikili arasında nasıl bir konuşma geçti? Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası büyük ses getireceğe benziyor. Dolayısıyla Hakan Ural'ın sözleri gündeme bomba gibi düştü.

hakan ural devlet bahçeli

Hakan Ural, Devlet Bahçeli ile görüştüğünü açıkladı. Ünlü ismin Kanal D'de yayınlanan programda yorumculuk yaptığı biliniyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştüğünü söylemesi şaşırttı. Görüşmenin detaylarına değindi ve kendisine duyduğu hayranlığı da anlattı. Sosyal medyada çok konuşulan açıklamaları ile gündemde yerini aldı.

Bahçeli İçin Neler Söyledi?

Hakan Ural, yaptığı açıklamada Bahçeli için neler söyledi merak ediliyor. Devlet Bahçeli ile görüşmesinden sonra çeşitli ifadelere yer verdi. Yapmış olduğu açıklamada ''Özel kalemimiz sayın Murat Çeliker aracılığı ile sayın genel başkanımızla hasbihal etme şerefine nail oldum. Vatanına milletine böylesine sevdalı yaşamını devletine milletine adamış liderler ile iletişim ilişki kurmak velinimet Cenabı Allah sağlıkla uzun ömürler versin. Rengimiz, şeklimiz belli olsun. Allah devletimizi milletimizi korusun'' sözleri ile adından söz ettirdi.

Büyük Saygı Duyuyor

Öte yandan Devlet Bahçeli'ye büyük saygı duyduğunu söyleyen Hakan Ural, vatan için büyük mücadeleler verdiğini de belirten cümleler kullandı. Dolayısıyla kendisinden saygı ve sevgi ile bahsetti.

Yazar: Haberci
<