Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Hakan Ural Bir Paylaşım Yaptı Sosyal Medya İkiye Bölündü! Cumhurbaşkanı Erdoğan için neler söyledi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan için yaptığı paylaşımla gündeme gelen Fatih Ural, herkesi şaşırttı. Birlikte iftar esnasında çekildiği fotoğrafı paylaştı. Kendisini eleştirenlere yanıt vermeyi ihmal etmedi. Bu paylaşımı ise binlerce beğeni aldı. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan için neler söyledi?

Hakan Ural

Hakan  Ural, yaptığı açıklama ile  dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı ve büyük destek gören bir yazı yazdı. Peki programlardaki yorumları ile dikkat çeken ünlü isim Cumhurbaşkanı Erdoğan için neler söyledi? Son zamanlarda dikkatleri üstüne çeken program yorumcusu, destek üstüne destek gördü.

Fotoğrafını Paylaştı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisiyle bilinen Hakan  Ural, paylaştığı fotoğrafta önemli bir yazı yazdı. Ural, 'Reis ile iftar. Memleketi milleti için 20 yılı aşkın hiç durmadan çalışan halkın oyları takdiri ile defalarca temsil ettiği makamda halkına ülkesine binlerce saymakla bitirilemeyecek eserler kazandırmış ve kazandırmaya devam eden yiğit mert vicdanlı Cumhurbaşkanımız Erdoğan ellerimizi hiç bırakmadık. Sevmek ayıp mı yahu'' yazarak kendisini eleştirenlere de yanıt verdi.

Eleştirilere Tepki Gösterdi!

Öte yandan Hakan  Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisinden ötürü kendisini eleştirenlere de tepki gösterdi. Sosyal medya hesabındaki paylaşıma binlerce beğeni gelirken, takipçileri kendisini desteklediğini belirtti.

Yazar: Haberci
<