Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hakan Peker'den Üzücü Haber Geldi! Hayati Tehlikesi Var

Hakan Peker, oldukça zor zamanlar geçiriyor. Pek çok kişi güncel gelişmelere dair neler yaşanacak merakla beklemekteydi. Sapığı kendisinin adresini açık bir şekilde paylaşınca olanlar oldu. Karakola giderek şikayetçi oldu ve Bergen göndermesinde bulundu.

Hakan Peker'den Üzücü Haber Geldi! Hayati Tehlikesi Var

Hakan Peker, bir süredir kendisini taciz eden hayranından şikayetçi. Özellikle de ona yüzlerce hesaptan mesaj atması şok etkisi yarattı. Sosyal medyadan kendisine fotoğraflarını da gösteren tacizci kişi, Hakan Peker'e ulaşmak için elinden geleni yapıyor. Son olarak yaptığı hamle ile büyük tepki çekti. Peker soluğu karakolda aldı. Şikayette bulunduğunu açıkladı ve güvende olmadığını belirtti.

Açık Adresi Paylaşıldı!

Hakan Peker'in açık adresi paylaşıldı. Yaşanan bu gelişme sonrasında kendisinin nerede olduğunu öğrenen tacizci kişi, Peker'i korkuttu. Güvenliğini önemseyen Peker ise karakola giderek şikayetçi oldu ve sosyal medyadan sapığıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Bergen Göndermesi Yaptı

Öte yandan Hakan Peker, başına gelen bu olaylardan sonra "Herkes Bergen'i konuşuyor. Şu anda gelse, yanımdan geçerken suratıma kezzap atsa ne olacak? İkinci Bergen vakası mı yaşayacağız" ifadesine yer verdi. Yüzüne kezzap atılma ihtimali üzerine paylaşım yapması ise şaşırttı. Dolayısıyla takipçileri de ne diyeceğini bilemedi. Emniyet güçlerinin en kısa sürede tacizci sapığı bulması ve ona göre işlem yapması bekleniyor.

Yazar: Admin
<