Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Hakan Peker Çocuğa Yaşındaki Kıza Aşık Oldu! Hakan Peker'in 20 Yaş Küçük Sevgilisi Bakın Kim Çıktı!

Hakan Peker, 61 yaşında ve aşk hayatına kaldığı yerden devam ediyor. 90'lı yılların sanatçısı 20 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi. Peki kendisi kiminle birliktelik yaşıyor? Sarı saçları ile dikkatleri üzerine çeken yeni sevgilisiyle ilgili bazı detaylara yer verildi. İşte Hakan Peker'le ilgili güncel gelişmeler...

hakan-peker-19-yas-kucuk-sevgilisiyle-aska-geldi-opucuklere-bogdu-bu-da-yuruyen-merdiven-romantizmi-yeni-ask-b-1650527306004.

Ünlü sanatçı Hakan Peker, kendisinden neredeyse 20 yaş küçük sevgilisi ile görüntülendi. Geçtiğimiz yıllarda eşinden boşanan ünlü isim, büyük ses getirmişti. Şimdi ise 61 yaşındaki sanatçının yanındaki isim merak ediliyor. Yeni bir aşka yelken açtığı belirtildi. Peki kendisi hakkında neler biliyoruz? Son dakika gelişmeleri ve daha fazlası haberimizde yer alacak.

Yeni Aşka Yelken Açtı!

Hakan Peker, 90'lı yılların sevilen sanatçılarından biri olarak biliniyor. Kendisi 2018 yılında eski eşinden boşanmıştı. Bir süredir magazin dünyasında olmayan ünlü isim, aşk haberi ile bir anda gündeme geldi. Yeni sevgilisinin ismi de merak ediliyor. Onun kim olduğu ortaya çıkınca herkes şok oldu. Gündeme bomba gibi düşen gelişme karşısında sevgilisinin adı da paylaşıldı.

Hakan Peker'in Sevgilisi Kim?

Hakan Peker'in 20 yaş küçük sevgilisinin Hande Ertekin olduğu öğrenildi. Bu gelişme ışığında kendisiyle ilgili bazı detaylara yer verildiği biliniyor. Dolayısıyla Hande Ertekin'in konuya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu haline geldi. Hakan Peker'le ilgili yeni bir gelişme yaşanması halinde sizlere haber vereceğiz. Büyük bekleyişin sürdüğü belirtiliyor. İkili arasındaki son durum ve aşk detayları en kısa sürede yanıt bulacak.

Yazar: Admin
<