Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hakan Evrensel'in Yeni Projesi Herkesi Heyecanlandırdı! Çekimler Başladı Bile!

Yolun Açık Olsun filmi büyük başarı sağlamıştı. Netflix'te yayınlanan filmden sonra filmin senaristinden yeni proje haberi geldi. Üstelik başrolde kimlerin oynayacağını öğrendiğinizde şaşıracaksınız. Hakan Evrensel'in yeni projesi sosyal medyanın gündeminde yerini aldı.

650x344-tv-yayin-akisi-30-mart-2021-bugun-tvde-ne-var-iste-star-tv-kanal-d-atv-show-tv-trt1-yayin-akisi-listesi-1617090732220.

Netflix'te yayınlanan Yolun Açık Olsun filmi çok beğenilmişti. Filme dair güncel detaylar ortaya çıkınca izleyiciler adeta şok oldu. Bu kadar başarılı bir yapımın daha fazla ilgi görmesi bekleniyordu. Hakan Evrensel'in romanından uyarlanan yapımdan sonra yeni bir proje daha geliyor. Engin Aktürk ve Tolga Sarıtaş'ın başrolde oynadığı filmle birlikte bomba gibi bir sinema filmi yolda.

Yer Eksi İki Filmi Geliyor!

Yer Eksi İki filmi ise yine Hakan Evrensel'in romanından uyarlanacak. Dolayısıyla aynı isimden uyarlanan filmle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Önemli oyuncu kadrosu ile izleyici karşısına çıkacak olan projede kimler yer almakta? Murat Yıldırım ve Bestemsu Özdemir'i izleyeceğiz. İki başarılı oyuncu partner olacak. Dolayısıyla sinema filmi için oldukça etkili bir senaryonun yanı sıra oyuncu kadrosu da ortaya çıkıyor.

Çekimler Başladı!

Sinema filmi Yer Eksi İki'nin çekimleri çoktan başladı. Birkaç ay içerisinde çekimlerin tamamlanıp sonrasında Eylül Ekim gibi vizyona girmesi bekleniyor. Dolayısıyla filmle ilgili ne tür gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

Yazar: Haberci
<