Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hadise'nin Sevgilisi Mehmet Dinçerler Hakkındaki Acı Gerçek Ortaya Çıktı!

Ünlü şarkıcı Hadise sevgilisi Mehmet Dinçerler sosyal medya üzerinde konuşulmaya devam ediyor. Son olarak Mehmet Dinçerler borç batağında olma iddiaları yer almasından sonra sürekli olarak paylaşım yapılıyordu. Bu paylaşımlardan sonra hesabını kapatma karar aldı. Oluşan iddialar doğru mu? Hadise bununla ilgili açıklama yaptı mı? Son gelişmeler haberimizin detaylarında paylaşıldı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler

Hadise, yaptığı şarkılarla birlikte pop müziğe kendini yükseltmeye devam ediyor. Son zamanlarda sosyal medya üzerinde özel hayatıyla ilgili takipçilerine paylaşım yapan ünlü şarkıcı, ünlü iş insanı Mehmet Dinçer’le sevgili olmasıyla birlikte oldukça konuşuldu. Bunun üzerine evlilik teklifi almasıyla birlikte işler daha da ciddiye binmeye başladı. Her hareketi olay olan çiftin son zamanlarda atılan paylaşımlardan sonra resmen ortalık sallandı.

Mehmet Dinçerler Hesabını Kapattı!

Mehmet Dinçerler, Hadise’ye 40 bin dolarlık yüzük almasından sonra çıkan olaylar başladı. Mehmet Dinçerler alacaklıları avukatları yapılan açıklamasında ’40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor’’ açıklama yapması sonrasında yoğun tepkiler Dinçerler’e geldi.

 Bunun üzerine Mehmet Dinçerler’in birçok şirkete borçlu olduğu ortaya çıkması ve ödemeyecek durumda yer alması sonucunda adeta sosyal medya da hedef haline geldi. Bu yaşanan paylaşımlardan sonra Instagram hesabını kapatarak uzaklaşma kararı aldı. Alınan kararla herhangi bir açıklama yapılmadı. Yaşanan süreç içerisinde ikilinin ilişkisi etkilenecek mi göreceğiz. Ancak yaşanan ortam içerisinde hayranları tarafından merakla beklenmeye devam ediyor.

Yazar: Haberci
<